A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

2015 tél végén találkoztam először a DXN termékeivel, melyet egy barátnőm ajánlott. Akkoriban erős izületi gyulladással küzdöttem, ami nagy fájdalommal járt és meglehetősen gyenge immunrendszerem volt. Barátnőm saját tapasztalatai alapján javasolta a GL 30 és RG 30 ganoderma kapszulát, melyet a jótékony és rendkívül sokrétű spirulinával egészítettem ki. Alig 2 hónap rendszeres szedést követően jelentős változást éreztem a közérzetem és a fizikai erőnlétem szemponjából is. Panaszaim azóta lényegesen csökkentek, az izületi fájdalmaim is elviselhető szintre mérséklődtek. Kevesebb alvás és pihenés mellett is aktívabban töltöm a napjaimat. Ezek a lényeges egészségemre gyakorolt hatásai a termékeknek arra ösztönöznek, hogy továbbra is folyamatosan szedjem a DXN termékeit, melyeket így saját, pozitív tapasztalataim alapján másoknak is szívesen ajánlok.

A pozitív eredményeknek köszönhetően a DXN egyéb termékeinek a szervezetre gyakorolt előnyös hatásait is szerettem volna a saját szervezetem működésén megfigyelni, tapasztalni, ezért azóta már a DXN más termékeit is kipróbáltam, így például a ganodermakivonatból készült kávék rendszeres fogyasztójává váltam. Külön figyelmet érdemel ezen kávék jellemzői közül, hogy a lúgosító hatásuknak köszönhetően azon személyek is bátran fogyaszthatják, akiknek az egyéb, boltokban kapható kávét nem bírja a szervezetük a túlzott gyomorsav termelés miatt, ezen túl a magas vérnyomással küzdő személyek is választhatják. Családom és én rendszeresen használjuk a kellemes ízű és jelentős hatékonyságú, színezőanyagmentes Ganozhi fogkrémet, mely szintén tartalmaz jótékony ganodermakivonatot.

A felsorakoztatott előnyökre hivatkozva, mindenkinek ajánlani tudom, hogy a saját szervezetén tapasztalja meg a DXN termékek egészségre gyakorolt hatásait!

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on